Sabtu, 4 Mei 2013

GE 13 : Malaysia Memilih

Hari nie aman menunaikan tanggungjawab sebagai rakyat malaysia dengan mengundi untuk memilih siapakah yang akan mewakili aman di DUN dan jugak Parlimen.

Untuk elak dari beratur panjang, aman pegi awal tadi ke tempat mengundi. Sampai-sampai tadi blurr la juga sikit sebab mana penah aman mengundi sebelum nie, ini adelah kali pertama. Perasaan tu takyah cite lah, excited pun ada, gemuruh pun ada, seronok pun ada.

Alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar. Sape yang aman pilih pun dah aman pangkah elok-elok. Hopefully sape yang aman pilih akan menang, insyaallah.

Jadi, anda pula macam mana ?? Dah mengundi ke belum ?? Kalau belum, baik pegi sekarang, kalau tak rugi.

Bukti aman dah mengundi. Jari bercalit biru.
Take note : Cumanya kepada yang terpilih nanti bergelar YANG BERHORMAT, sila lah jadi tok wakil yang boleh diharap, bukannya dekat election baru dapat tengok muka tersengih-sengih.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...