Khamis, 2 Mei 2013

Mengintai Perkembangan Port Tok Bali

Masa aman on the way balik dari Terengganu, aman singgah kejap kat Tok Bali untuk melihat setakat mana construction port of tok bali.

Aman try jugak masuk ikut sekolah tapi sayang sekali sebab jalan mati. So aman takleh nak ambik gambar dari dekat rupa wajah port of tok bali.


So terpaksalah berpuas hati dengan gambar dari jauh.




Boleh nampakkan yang construction tengah rancak dijalankan. Masa aman ambik gambar ni pun nampak ada tiga bijik kapal kontena jauh kat tengah laut.

Ok la 3 gambar ni kan dari takde lansung.

Nak selit sikit. Ni aman sempat ambik gambaran pasaraya yang akan dibina kat Bachok