Jumaat, 7 Februari 2014

Seri Petra Lundang Kota Bharu

Tadi lepas booked tiket flight, aku check email aku nak dapatkan tiket sebab nanti nak print out. Tapi yang bestnya aku dapat email dari WTW berkenaan projek apartment baru kat area Lundang. Projek ni masih tak finalise lagi dan harga anggaran pulak sekitar RM 300000++.

Jadi disini, aku try cut dan paste ape yang termampu untuk dikongsi bersama sape yang minat nak tahu.

Ini adelah Seri Petra. Rasanya aku dah pernah mention apartment nie once upon time.

Ini pulak adalah lokasi dia. Kalau anda biasa lalu jalan Lundang tu, mesti anda tahu kat mana tapak projek ini.

Susun atur dalaman Seri Petra Service Apartment. Tapi masih tak finalise lagi.

1 ulasan:

  1. sedang dalam pembinaan (piling)

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...