Rabu, 29 Jun 2016

2 Bahan Ini Flush Out Kotoran Dalam Perut Anda

gambar sekadar hiasan

Kalau saya tak pun anda bukak facebook, mesti for sure bila scroll down tengok post tak kesah dari member2 fb anda takpun page/group yang anda Like, saya pasti anda akan terjumpa dengan iklan pasal nak cuci perut kan. 

Sudah semestinya produk yang diiklankan kononnya untuk cuci perut itu tak murah harganya. Saya sendiri pernah sekali dulu bertanyakan berapa harga produk yang dijual tersebut. Perghhh....harganya memang mahal !!! Beratus kot !!! Fikir banyak kali tu kalau nak beli.

Tapi tak perlu risau sebab saya dah temui cara yang simple dan semestinya memang murah untuk cuci perut kita yang kotor tu. Oh yaaa ! Lupa nak share. Nak tahu salah satu sebab perut kita boroi macam orang mengandung berbulan ? Salah satu sebab adalah kerana kekotoran yang terkumpul dalam perut kita tulah. Lama kelamaan kekotoran tu makin banyak sampailah perut kita nih makin lama makin memboroi.

So, apekah 2 bahan tersebut ??

Simple jea pun. Cuka buah dan madu. Senangkan ? 2 bahan tu senang2 jea nak beli kat supermarket tapi makesure lah madu tu yang asli yeaaa bukan madu yang dicampur dengan gula. Kalau campur dengan gula lain pulak jadinya.



gambar sekadar hiasan 
Macammana nak makan ??

Dalam satu gelas air kosong....campurkan

2 sudu cuka buah & 2 sudu madu...

Minum air kosong yang dah dicampur tu time perut anda kosong yea. Jangan minum time perut anda full house. 

Simple jea kan ?? Jom lah cuba sekarang. Lepas seminggu sebulan tengok hasilnya macam mana...

Anda jugak mungkin berminat untuk tahu Macam Mana Nak Hapuskan Jerawat & Jeragat Dengan Mudah

Sabun MyDear menjadikan muka anda lebih lawa dan lebih ensem.Jom beli sekarang !! Whatsapp ke 01675223220

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...