Isnin, 27 Jun 2016

Baju Sado Kau Ado

Macam-macamlah produk kat pasaran nih sekarang. Latest baju sado lah pulakkk. Menurut owner yang jual baju nih kat facebook, baju sado nih dah lama ade kat pasaran luar negara.


Jelas owner lagi yang pemasaran jenis baju sado nih untuk memberi keyakinan kepada lelaki yang terlalu kurus dan yang mengalami masalah man boobs ( man boobs tu ape yea ?? korang cari lah sendiri kat google yea...).

Bila akan dipasarkan tak dipastikan lagi dan owner jugak tidak mendedahkan sumber baju sado nih dari mana.

Yang pasti owner memang terkejut sebab mendapat lebih 200 whatsapp yang berminat bertanyakan pasal baju sado nih yang dia jual.


Lepas nih confirm lah yang automatik jadi sado tapi bukak baju lain pulak jadinya...hahaha

Sesiapa berminat nak beli follow dan LIKE facebook Maafsebut. Owner bagitau lepas raya akan dijual !!!

sumber : Astro Awani

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...