Isnin, 27 Jun 2016

Progress Rohm Wako di Kelantan

Kalau anda rajin bawak keta lepas tu meronda di sekitar kawasan perindustrian Pengkalan Chepa, anda akan dapati tak banyak sangat kilang kat situ. Yang banyak hanyalah setakat gudang2 barangan untuk diedarkan serata kelantan. 

Antara kilang besar yang wujud kat pengkalan chepa nih adalah Rohm Wako. Kilang yang dimiliki oleh syarikat Jepun ini sudah beroperasi sejak sekian lama kat kelantan, tak silap saya awal 90an lagi. Sekarang nih Rohm Wako tengah expanding operasinya kat sini dengan penambahan blok baru 3 tingkat kat sebelah kilang sedia ada yang tak silap saya menelan kos separuh billion ringgit jugak tu. 

Kilang baru Rohm Wako nih pun memang cepat progress construction dia. Dah nak siap pun. 

Siap nanti sudah tentu nak pakai ramai pekerja. Ada jugak yang mengeluh yang kata sudah tentu amik pekerja asing dari amik pekerja tempatan. Dont worry sebab polisi syarikat ini tak silap saya hanya bukak peluang pekerja kepada oghe tempatan. Jadinya, sesiapa yang berminat tu boleh lah start apply sekarang.




Pastikan anda tak ketinggalan pasal perkembangan kelate kito dengan LIKE facebook Maafsebut


Hilangkan jerawat dan jeragat dengan Sabun MyDear. RM40 shj !! Whataspp sekarang ke 0167522320 !!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...