Ahad, 23 Oktober 2016

China Copy Crowdfunding Projek Sebelum Projek Tu Sendiri Dapat Biaya !

Kesian molek kat seorang brader nih. Nama dia Yekutiel Sherman. Brader nih habiskan masa bertahun untuk cipta case untuk smartphone yang juga boleh berfungsi sebagai selfie stick. Sebab dia takde modal nak manufacture ciptaan dia, so dia try cari dana melalui Kickstarter. Dia even siap buat video yang professional berkenaan produk dia di Paris.


Malang molek nasib brader nih. Tak sampai seminggu dia post pasal nak cari dana melalui Kickstarter, dia dapati produk exactly macam produk ciptaan dia terjual secara online. Menambahkan lagi nasib malang dia, ianya dijual kurang dari 10 dollar, 5 kali lebih murah dari apa yang dia jual.



Kesian molek kat brader nih sebab kilang2 kat China tiru produk dia lepas tu jual dengan harga yang murah.

sumber: Currentbiz.io

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...