malaysia vs myammar

yeahhhh...melompat bukan kepalang saya tadi, bersorak bersama sedara mara kat rumah. Kalau tadi saya dah lost hope dan dah buntu, emm..malaysia takde goal. Dah tinggal berapa minit lagi akan tamat perlawanan. Tak sangka dalam minit ke 84, malaysia berjaya jaringkan goal oleh pemain number 13. Ini bukan saja meningkatkan spirit players tapi jugak fan macam saya beserta ribuan lagi yang menyokong jauh ditanah air malaysia.malaysia boleh !!!
malaysia vs myammar malaysia vs myammar Reviewed by Maaf Sebut on November 19, 2011 Rating: 5

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.