Rabu, 7 Disember 2011

Pembangunan Lembah Sireh :Satu Perbandaran Baru

Pem
Rasa semacam excited nak share projek terbaru di Lembah Sireh. Al maklum semua dah tahu progress kat Lembah Sireh boleh dikatakan agak slow dan tiada apa yang nak diperkatakan sebab setakat deretan kedai yang under construction takde mood sangat nak ulas.

But this time is different. Memanglah sekarang kat Kota Bharu, projek strata residentials bercambah macam cendawan tumbuh lepas hujan tapi bukan semua, boleh kata majority design tak lawa dan rigid.

Projek kondominium kat Lembah Sireh memang lain. Designnya memang lain dan cukup berbeza dari projek2 lain.

Revealed...Demuara Residence yang termasuk dua menara dan unit landed residentials dan juga termasuk club house, first at Kota Bharu


FEATURES yang ada kat sini......

CLUBHOUSE FACILITIES
Modern club house that includes wi-fi enable facilities, swimming pool, gymnasium, pooside cafe, meeting and fuction rooms.

GREEN DESIGN
Features large cantilevered roof eaves, deep window hoods and aluminium sun-screen to shield the west facing facade. Large expense of glass provides plenty of natural light and ventilation throughout.

CONTEMPORARY DESIGN
Layering of planes, interplay of solid and void, transparency in the use of large glazing ares.

LUSH GREENERIES
Surrounded by lush greenery with landscape buffers throughout the boundaries of the site.

GATED AND GUARDED
A place that ensures the safely of  its inhabitants, via guardhouse, CCTV surveilliance and card access, so that you don't have to worry about the safety of your loved ones.


Pemandangan projek bila siap kelak


Berdasarkan pada web rasmi developer, mungkin mereka start yang landed dulu baru diorang start yang dua menara.

Jenis rumah yang ditawarkan yang semuanya lawa2 belaka. Harganya sudah tentulah lawa jugak.


Antara projek dimasa depan di Lembah Sireh yang menarik perhatian saya...


Nak tahu lebih, bolehlah tekan link ini

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...