Khamis, 19 April 2012

Only In Malaysia

Tadi masa aku bukak internet, kawan aku suruh bukak youtube pastu type only in Malaysia. Aku pun tanya video pasal apa ?? Dia cakap suruh tengok dulu. So, aku tengok la video 8 minit nie.

Emm...menarik dan kelakar dan memang betul apa yang cuba diberitahu dari video 8 minit pasal apa yang selalu tipikal Malaysia buat dan tanpa sedar memang semua tu common.

Nak tahu lebih kenalah tengok sendiri video nie

2 ulasan:

  1. br0,x da update kb ke?kwe ni d0k luar,blik kb jare2 jah..hrp blh update sal kb..hehe
    knpa thread kb skycrappers da x bez mcm dulu r,ada f0rumer bru h0k brgan lbih je...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau saudara perasan, post2 pasal pembangunan kat kota bharu saya banyak updated. Dan setiap post yg diupdated tu saya inform dalam page EARLIER POST BE UPDATED.

      Insyaallah saya akan try sedaya upaya untuk berkongsi maklumat pasal kb kalau ade new development

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...