Rabu, 25 April 2012

Updated Jambatan Sultan Yahya Petra kedua

Aman dah banyak kali posted photo-photo pembinaan jambatan sultan Yahya Petra kedua di masa lepas. Tapi ramai jugak yang mintak Aman selalu update pembinaan projek ini sebab diorang tak sabar-sabar nak tengok jambatan kedua nie siap.

Kali nie kebetulan Aman ade urusan di Tumpat. Jadi, sempatlah on the way ke Tumpat dan dalam perjalanan balik ke Kota Bharu , Aman amik sebanyak mungkin photo-photo jambatan sultan yahya petra kedua.



Harapnya sesiapa yang request kat Aman ari tu untuk senantiasa mengupdate pembinaan jambatan nie berpuas hati dengan usaha Aman yang tak seberapa nie.

On the way untuk merentasi jambatan


Pembinaan slow sikit disebelah kiri jambatan...

Disebelah kanan cepat la pulak. Nampak gayenya belah kanan dulu bukak untuk traffic kot..



Projek Lembah Sireh

Tapak projek De Muara Residences...Villa dan kondo jutaan ringgit, insyaallah ade duit Aman beli seunit.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...