Jumaat, 15 Jun 2012

Sejenak Di Pantai Sabak

Petang-petang jumaat kalau pegi jalan-jalan menengok dan singgah sambil menghirup udara pantai best jugak kat pantai Sabak ni. Sambil itu, boleh kenang kembali macam mana Jepun mendarat di pantai ini dan menakluk Malaya pada ketika itu....

Aman nak share skit photo-photo yang sempat ambik tadi


 
 Feel piliharaya umum rase macam dah dekat. Masing-masing nak compete sape yang paling dominan

Tingginya bendera

 Perasan ade masjid. Cantik

Matahari dah nak terbenam

Nak panjat tembok tu...

Bestnya jadi kanak-kanak

Ramai jugak yang memancing

Banyak ke dapat ikan





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...