Jumaat, 13 Julai 2012

1Residence : Under Construction

[ Post Updated ]

 1residence sudah pun masuk level 7, masih lagi ada 16 untuk dibina

 
[ Post asal ]

Sebagai seorang yang amat minat ape yang berlaku kat negeri kelahiran nie terutamanya pasal construction, walaupun certain people think my interest is uninterested to them, tapi tak kesahlah janji aman bahagia dan puas hati. 
Tapi aman tau memang ade yang kat luar sane tu mempunyai minat macam aman jugak. So, kerana itu, aman tak segan silu untuk ambik photo dan posted kat situ untuk dishare bersama. Sharing is caring rite ??

Kat bawah nie adelah gambar 1Residence yang dok tengah dalam pembinaan. Kalau ditengok pade rate laju, memang aman kate pembinaan dia memang laju jugak.





6 ulasan:

  1. nice update..kalo boleh update banyak2 pon xpe..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah, saya senantiasa updating photos kat area Kelate nie.

      Padam
  2. betul2 ambe slalu tgk photo dri maafsebut kalu nok tgk construction kat kota bharu..ambe support maafsebut sokmo update lg bile ada y interest..treat pun ambe kelih

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih bebanyak atas sokongan anda

      Padam
  3. lonie dah berapaperatus kemajuan projek & bila tarikh dijangka siap. bule saudara kongsikan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. la nie dah nak masuk level 4.insyaallah tahun depan siap.

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...