Jumaat, 13 Julai 2012

1Residence : Under Construction

[ Post Updated ]

 1residence sudah pun masuk level 7, masih lagi ada 16 untuk dibina

 
[ Post asal ]

Sebagai seorang yang amat minat ape yang berlaku kat negeri kelahiran nie terutamanya pasal construction, walaupun certain people think my interest is uninterested to them, tapi tak kesahlah janji aman bahagia dan puas hati. 
Tapi aman tau memang ade yang kat luar sane tu mempunyai minat macam aman jugak. So, kerana itu, aman tak segan silu untuk ambik photo dan posted kat situ untuk dishare bersama. Sharing is caring rite ??

Kat bawah nie adelah gambar 1Residence yang dok tengah dalam pembinaan. Kalau ditengok pade rate laju, memang aman kate pembinaan dia memang laju jugak.