Jumaat, 24 Ogos 2012

Kota Bharu - Selingan Raya

Raye raya pun aman tak akan lupa untuk update blog maafsebut tapi satu jea maklumat takde lah banyak sangat. Mana sempat sebab sibuk sangat raya.

Gambar 1Avenue nie sempat aman ambil mase balik makan kenduri kat Pengkalan Chepa.


Photo-photo kat area bandar Kota Bharu sehari sebelum raya. Agak lengang jugak, ingatkan penuh sesak dengan orang ramai untuk persiapan akhir raya. Mungkin mereka bertumpu kat tempat lain kot.


Sambil-sambil nak pegi beli ayam KFC kat stadium, aman sempatlah jugak snap some photos.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...