Isnin, 5 November 2012

Bandar Chintawangsa

Semalam aman pegi hantar orang kat airport. Sambil tunggu dia check in, aman tengok-tengok kat booth hartanah yang ade kat ruang legar airport. Yang sayangnye semua takde orang jaga, so dalam maksud dalam tutup. Kalau nak tanya lebih lanjut memang takleh la lagu nie. Jadi ambik jelah brochure yang ada.


Dalam banyak-banyak tu, ade satu yang catch my attention...

Bandar Chintawangsa by Mso Corp. Kenapa interestingnya ?? Sebab nie adelah satu tindakan berani developer membina 1st strate residential kat tempat seperti Kuala Krai. Ade demand ke kerana kalau kat Kuala Krai, tanah murah lagi, better buat rumah atas tanah rather than think of purchasing an apartment. Entah. Aman takleh nak jawab.

Kat bawah nie ade bagitau ape yang terkandung dalam projek Bandar Chintawangsa




Gambaran kasar projek nie

Lokasi projek ini

4 ulasan:

  1. Biar betul kat kuala krai pon ade kondo.siape nak beli nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xkan lah developer x buat feasibility study sblm memulakan projek.konfirm ade demand sbb tu diorg brani venture dlm projek apartment nih

      Padam
  2. Kuala Krai nie kampong ambo.Banggo weh ado jugok ake dibuat bangunan tinggi

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...