Jumaat, 7 Disember 2012

Bila Malam


Bila malam makin larut, waktu yang lagu nie lah baru nak start main futsallah, main badminton lah. Sori yea, jangan ajak aman. Bukan aman tak minat cumanya main malam nie rasa tak sesuai. Dah penat-penat waktu siang, dah malam nak bersukan pulak ?? Dari manalah korang semua dapat tenaga nie yea. Ke minum isotonik water 100 Plus banyak-banyak ?? Heran seghotie aman. Esok tak penat ke bangun pagi nak pegi keja pulak.

Aman memang lagu nie dari dulu lagi..dari zaman mengaji kat universiti lagi. Kalau malam memang kena tido. Limit aman sampai 11 lebih sahaja, lepas tu mengantuk sangat. Kalau aman paksa diri untuk stay berjaga jugak...alamatnye esok..aduhh peningnye kepala. 

Sebab tu lah aman tidoq awal.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...