Selasa, 4 Disember 2012

Hyundai Veloster Boleh Tahan

Hyundai Veloster...Dah lama aman dengar pasal kereta yang lawa nih dari bacaan kat Topgear magazine, Topgear yang kat tv dan jugak 5thgear. Tahu tak Veloster nie boleh tahan famous kat usa. Aman berkenan kereta nie sebab nampak macam 2 pintu sebenarnya 3 pintu. Itu yang bestnya. Lain dari yang lain. Dan aman memang tak berkenan kat kereta 2 pintu walau sesporty mana dan sehebat manapun sebab aman nie family oriented. Kalau 2 pintu susah nak bawak ramai.

Mak oii..cunnye

Apa kata mereka ??

Everyday Driver

Takpe..yang nie ade subsitle

Tengok jelah..

Harge paling murah yang 1.6 manual RM 116888. Aman tak suke auto susah nak bawak. Yang auto 1.6 dalam RM 121888.

More info boleh review kat sini


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...