Sabtu, 15 Disember 2012

Suratkhabar Baru

Setiap weekend, aman memang tak pernah lansung miss...setakat nie lah...untuk singgah beli suratkhabar favourite aman, The Edge kat kedai yang mana aman nie dikira regular customer diorang. Pegi jea diorang dah tahu suratkhabar ape yang nak dibeli. 

Yang aman asyik beli The Edge kat sini sebab the reason is tempat lain takde jual. Aman dah explore dah tempat kedai lain, memang takde. Orang lain tak bace kot sebab tu kedai lain tak jual The Edge. Pastu pulak aman nie memang jarang sesangat beli suratkhabar. Kalau beli pun sebab ade isu menarik yang nak dibaca. Kalau tak memang tak beli. 

Kali nie aman pegi beli, owner kedai tu introduce kat aman newspaper baru, Malaysia Focus. Belek punya belek, menarik jugak, kena beli nih. Aman nak bayar, owner kata nie free, tapi minggu depan nak beli kena bayarlah. Kali nie promotion sebab Malaysia Focus nie baru jea keluar. Yang die kasi kat aman nie adelah second issue. Maksudnya baru minggu lepas lah Malaysia Focus baru ade kat pasaran.


1 ulasan:

  1. Best sgt k bace the edge dgn fokus ?

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...