Rabu, 12 Disember 2012

Update Sikit Perkembangan Projek Yang Tengah Berjalan Di Kota Bharu

Aman taknak mengomel apa-apa. Just nak update certain projects here at Kota Bharu dimana sempat aman snapped dengan kamera. Antaranya..



Projek Hotel Perdana by PNB. Nampak gayanya hujung tahun nie atau awal tahun depan bukak lah hotel yang sinonim dengan bandar comei Kota Bharu nih.


Embunuri kat Lembah Sireh. Betul-betul belakang Persatuan Pembatik Kelantan. Nanti siap kelak kondo nie setinggi 30 tingkat. 


Emm...KB Mall nanti akan jadi 5 tingkat + ground floor. Kalu kira dari g floor, jadi 6 tingkat. Nanti senanglah nak tengok wayang sebab KB Mall nanti akan ade cinema jugak.


Bayan Residences on the way ke Kg Tapang. Lame dah projek nie tapi baru start..


Seingat aman, hotel nie dah ade masa aman tak lahir lagi. Mungkin kerana rugi, hotel ini akhirnya ditutup. Dan baru-baru ini hotel ini tengah renovate balik untuk dibukak semula. Pendapat aman, maybe kali nie under new management.


City Point..dulunya arked MPKB.


Dulunya KB Sentral...tapi sekarang Lagenda Tunjong

Source : Lagenda Tunjong official website

Ok lah. Kita stop kat sini dulu. Insyaallah dimasa depan, aman akan cuba sedaya upaya untuk update perkembangan projek kat Kota Bharu. Sedara sedari jugak boleh check previous post untuk mengetahui info berkenaan projek kat Kota Bharu.

Harap maklum.











Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...