Jumaat, 11 Januari 2013

Hotel Perdana Kota Bharu Nak Buka Tak Lama Dah

Pagi tadi, aman singgah beli The Star digerai yang betul-betul kat tepi Hotel Perdana. Lepas beli suratkhabar, aman sempatlah jugak snapped 2 keping photo hotel perdana yang pada pengamatan aman, tak lama dah nak bukak tu.

Cantik hotel nie sebab penuh dengan pengaruh senibina melayu Kelantan.

 Walaupun mengalami renovation tapi entrance tu nampak tak ubah macam Hotel Perdana lama

Soon-to-be premier hotel at Kota Bharu

Selingan sikit.

Peugoat showroom Kota Bharu kat Wakaf Siku...

5 ulasan:

  1. Assalamualaikum.....so now perdana hotel ni dah beroperasi ke blem?nk pergi cuti sekolah ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayang nya belum lagi.

      Kenapa tak try holiday villa kota bharu ?

      Padam
    2. holaday villa area wakaf che yeh daa....agak jauh dgn pusat bandar~

      Padam
    3. Takde la jauh sgt pun. Btw hotel perdana dh nk bukak x lama lagi. Website dia pun dh ada tp last time sy check masih x functioning lg...www.hotelperdanakotabharu.com

      Padam
  2. https://www.facebook.com/HotelPerdanaKotaBharu

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...