Ahad, 13 Januari 2013

Universiy Garden Condominium Kubang Kerian

Actually dah lama benar aman nak ambik gambar projek UG apartment kat Kubang Kerian nie. Tapi ade obstacle sikit sebab jalan nak pegi ke tapak projek tu agak sibuk dan jalan tu pulak sempit. Kalau bertembung, jauh dah kena bererti, kalau tak dua dua keta takleh jalan.

Nasib aman baik kot kali nie sebab jalan sempit nie hari nie kurang busy dan memberi peluang untuk aman snap beberapa keping gambar untuk tatapan.





Berkeluasan dari 1213 sq ft dan berharga dari rm 290300. Low rise condo nie segala facility macam gym, parking, security 24 jam tapi sayang takde kolam renang.

Kat bawah nie pulak video untuk projek ini. So korang boleh tahulah bila siap nanti rupa dia macam mana


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...