Jumaat, 8 Februari 2013

Hotel New Pacific Ditutup ?

Hotel New Pacific ditutup kah ?



Aman pun ingat macam tu sebab nampak notice yang ditampal kat pintu kat main entrance tu.

Rupanya hotel nie ditutup temporary untuk memberi laluan bagi kerja refurbish. Nak bagi fresh look la tu. Dan aman perasan jugak yang tempat yang dulunya parking kereta hotel telah dibangunkan bersambung dengan bangunan hotel.

Nih aman sempat snap sekeping.

Kawan aman bagitau yang ade satu kali tu dia sempat berbual dengan seorang brader yang bekerja di hotel ini. Menurut brader tu hotel ni dah dijual kepada orang lain. Kepada siapa aman tak tau sebab kawan tak tanya pulak jual kepada siapa.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...