Jumaat, 15 Februari 2013

Lagenda Tunjong : Cerita Gambar

Meh aman nak share sikit gambar Lagenda Tunjong yang bakal
menjadi tempat terlatest untuk oghe kelate nak tubik time ada waktu terluang/nak shopping sakan

Gambar-gambar nie aman ambil dari website Lagenda Tunjong iaitu website rasmi untuk pembangunan ini. So, sesapa yang nak tahu lebih tu aman suggest terus pegi melawat web tersebut ataupun kalau memang dah ada kat Kota Bharu, boleh saja melawat showroom di Jalan Bayam 

Kat bawah nie menunjukkan dalam skala kecil pembangunan keseluruhan projek Lagenda Tunjong


Jom kita tengok Che Siti Mall pulak. Phase 1 bagi Lagenda Tunjong. Aman dah pernah share sebelum nie. Jadi yang nie kira tambahan untuk yang aman dah share kat blog nie lah.

Che Siti Mall dibahagikan mengikut theme iaitu :


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...