Isnin, 17 Jun 2013

Jom Intai Hotel Perdana


 Maaf !! Nie gambar lama weh

Masa on the way balik dari keja once upon time, aman ternampak banner Hotel Perdana Akan Dibuka. Berkebetulan sahabat aman ade mention nak datang melancong ke Kelantan dan dia punye intention nak menginap kat Hotel Perdana. So sebagai rakan yang baik dan memang aman nak tahu sangat bila hotel nie nak bukak dan rate dia berapa, aman terus call no phone yang ada kat banner tu.
Aman rasa takyah kot nak cerita kandungan panjang perbualan aman tu. Aman yang aman boleh share, insyaallah Hotel Perdana akan dibukak next month. Rate semalaman pulak dalam RM 300 ++ tapi rate tu tak roughly jea la, bukan rate yang dah confirm.

Nak tengok belah dalam ? Fuhhh memang lawa abih tak leh belah. Memang sesuai dengan statusnya 5 bintang.

Bahagian lobby yang mewah


Biliknya pun mewah jugak
Deluxe classic room

Executive suite

Gambar-gambar interior nie ehsan dari tajuddinosman.blogspot.com

2 ulasan:

  1. terima kasih diatas info yang sangat berguna... Boleh saya dapatkan no. telefon hotel ni tak? bantuan saudara sangat2 dihargai...

    terima ksih sekali lagi

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...