Jumaat, 5 Julai 2013

Kawan Tunjuk Bakat

Minggu lepas kami semua kawan-kawan pegi berkelah di pantai Kandis kat Bachok. Lame dah plan tapi sebab semua busy dengan kerjaya, asyik tangguh dan tangguh. Kebetulan semua free weekend lepas, kami ape lagi berpakat mandi manda di pantai Kandis.

Kawan saya sorang nie suka buat aksi macam-macam. Yang nie antara photo yang sempat saya ambik ketika dia tengah berpusing masuk dalam air.


Bukan main happy lagi diorang. Melompat-lompat..kalah budak-budak.


Aku langgar kau, kau langgar aku. Lepas tu dua-dua sakit kena rempuh.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...