Sabtu, 28 Februari 2015

Aeon Mall Kota Bharu Memang Cantik

Sebelum nih kita tercari-cari macam mana agaknya rupa Aeon Mall Kota Bharu yang sekarang dalam pembinaan di Lembah Sireh. Yang kita tahu hanyalah Aeon Mall Kota Bharu nih 5 tingkat. Tu aje

Dan thanks a lot to follower bernama ahmad naim adnan kat page Maafsebut yang sudi share sedikit gambaran macam mana rupanya Aeon Mall bila siap kelak. Tapi sayangnya tak berapa nak clear sangat picturenya


Yang nih pulak picture yang saya usahakan dapatkan dari kenalan saya. Memang cantikkan


Sori lah senget sikit. Kalau nak tengok kena sengetkan kepala.hehe

11 ulasan:

  1. Tak sabar nak balik Kelantan tengok perkembangan!

    BalasPadam
  2. Ada pawagam tak??...penat boh.. Terpaksa drive ke Kemaman..utk tgk movie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tunggu paragon cinema bukak kat kb mall

      Padam
  3. kelantan sekarng dah maju dan berkembang dengan jayanya..im proud to be anak JATI KELANTAN!!

    BalasPadam
  4. kelantan sekarng dah maju dan berkembang dengan jayanya..im proud to be anak JATI KELANTAN!!

    BalasPadam
  5. Bakpo gambar dok load nih? Internet saya laju jer , tapi x load

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin berlaku kerosakan dari segi coding

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...