Isnin, 19 September 2016

Update Lebuhraya CSR Kota Bharu Ke Simpang Pelangai

Thanks kepada follower bernama Md Zulkifliy yang sudi updatekan perkembangan terkini progress pembinaan lebuhraya CSR 4 lorong kat jajaran dari Merapoh ke Gua Musang.

Kalau diperhatikan progress pembinaan agak derah jugak dengan jalan tu dah pun dilapisi dengan batu2 (susah nak explain, civil engineer mungkin tahu ini dipanggil batuan apa).




Untuk makluman yang jajaran dari Kota Bharu ke Kuala Krai akan siap terlebih dahulu pada 2018 manakala jajaran lain dari kuala krai ke simpang pelangai akan siap pada 2020. Walaubagaimanapun, sesetengah jajaran sudah pun dibuka kepada lalulintas terutamanya untuk mengelakkan laluan yang merbahaya seperti Bukit Tujuh.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...