Jumaat, 10 Mac 2017

Stesen Keretapi ECRL Di Kelantan Yang Wajib Anda Tahu

Kepada warga Kelantan sekalian, mesti ramai lagi yang tak tahu yang kerajaan akan memulakan projek keretapi ECRL dari KL ke Wakaf Bharu pertengahan tahun ini. Yang bestnya jangkaan perjalanan dari Wakaf Bharu ke KL memakan masa hanya 4 jam kebawah, maksudnya lagi pantas dari naik bas tu.


Pasal keretapi api pulak, anda semua warga Kelantan boleh tengok gambar kat bawah. Lawakan EMU nih.

Dibawah nih pulak adalah jajaran line keretapi yang kat Kelantan.

Lepas tu pulak ini adalah stesen-stesen nanti yang akan dibina kat tanah Terengganu. Lepas tu pulak stesen utama di bandar akan dimajukan pembangunan berorientasikan pengangkutan.

Stesen Wakaf Bharu. Merupakan the largest one. Merupakan pertemuan ECRL & laluan keretapi sedia ada. (Kargo dan penumpang)

Stesen Jelawat

Stesen Tok Bali (Kargo dan penumpang)

Stesen Kota Bharu di Tunjung

Kalau nak tahu detail lagi pasal projek ECRL nih, sila tengok video dibawah

Pesanan Dari Penyedia Service Resume Dan Cover Letter
Bagi mereka yang resume tak lengkap, tak professional, tiada resume, cover letter takde, kami ada menyediakan perkhimatan memperbaiki resume atau membuat resume untuk anda. Yang bestnya kami turut menyediakan cover letter untuk anda memohon mana-mana kekosongan kerja. Whatspp kami sekarang 0167522320 !! Kami jugak assist anda dalam mencari dan memohon pekerjaan !! 

Like Facebook Maafsebut untuk latest jawatan kosong & info terkini Kelantan/Terengganu/Pahang !!!





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...